12 ani de activitate CDG

De la înființare, din 2009 am fost axați pe profesionalism și unicitate, pe calitate și tehnologii moderne. Am investit în cele mai performante aparate de diagnostic și am creat o echipă medicală, care are competențe și abilități unice în diagnosticul imagistic, recunoscuți atât în țară, cât și peste hotare, în clinici medicale din Germania și Austria. Totodată simbioza dintre echipa medicală și eforturile sale, combinate cu un echipament ultraperformant stau în serviciul Dvs cu grijă și responsabilitate.

Ne-am dezvoltat pe parcursul celor 12 ani pentru a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări ale pacienților și medicilor care aleg să facă investigații performante. Accesul la serviciile noastre este pentru orice pacient care vrea să fie invesigat corect și într-un timp scurt și zilnic oferim zeci de investigații și consultații, oferim încredere și siguranță fiecărui pacient.

Datorită echipamentului ultraperformant Siemens, am fost primii în Moldova care au pus la dispoziția pacienților aparate noi de diagnostic, precum Rezonanță Magnetică 1,5 și 3T, Tomografie Computerizată, Mamografie, Radiografie și Ultrasonografii clasa Expert și care continuă în fiecare an să implementeze softuri noi și protocoale avansate, ce permit vizualizarea minuțioasă a fiecărui organ investigat. De 12 ani suntem lideri în Imagistica Medicală! Echipamentul de ultimă generație de la Siemens, oferă facilități pacienților și asigură acuratețea investigației cu detalii milimetrice, imagini clare și reconstrucții  tridimensionale ale sistemelor de organe investigate. De la unicitate la exclusivitate pentru țara noastră, sunt unele tipuri de investigații care se pot efectua doar la Centrul de Diagnostic German, precum Rezonanța Magnetică Cardiacă, Tractografia, Spectroscopie sau Enterografie.

Pentru beneficiul dumneavoastră oferim servicii medicale de înaltă performanță în Republica Moldova.

Cazuri unice. În fiecare zi. Deja de 12 ani!