Pagina principală Investigații Tomografia Computerizată 384 slice Tomografia Computerizată 384-slice a toracelui și mediastinului fără contrast

Tomografia Computerizată 384-slice a toracelui și mediastinului fără contrast

Prețul: 1480 MDL

CT 384-slice a toracelui si mediastinului fără contrast este o metodă radiografică de examinare și se recomandă în caz de traumatisme cutiei toracice (fracturi de coaste și stern, pneumotorax), dificultați de respirație și tusă persistentă (pneumonie de origine diferită, bronșită, tuberculoză, formațiuni de volum).

Se examinează: structurile osoase ale cutiei toracice ca sternul,coastele,vertebrele toracice(deformitați, fracturi, formațiuni de volum ș.a.), plamînii și pleura (pneumonie,tuberculoza,abcese,inflamația interstițială,pleurezie, formațiuni de volum ș.a.),căile respiratorii(bronșite,bronșectazii ș.a.).

Pregătirea pentru investigație:
CT 384-slice a toracelui si mediastinului fara contrast nu necesită pregătire specială. Pacienții programați pot să-și continuie activitățile zilnice fără abateri speciale, imediat după investigație. Înainte de procedură se înlătură toate bijuteriile de metal.

Servicii conexe recomandate

Calculator servicii

Nu ai nici un serviciu selectat

Coșul tău este în prezent gol.