Pagina principală Investigații Rezonanța Magnetică 1,5T Rezonanța Magnetică 1.5T cervicală (țesuturile moi)

Rezonanța Magnetică 1.5T cervicală (țesuturile moi)

Rezonanta Magnetica
Prețul: 2400 MDL

Rezonanța Magnetică a țesuturilor moi din regiunea cervicală este o metodă neinvazivă și neiradiantă utilizată pentru evaluarea țesuturilor moi ale regiunii gâtului. Examinarea este dedicată vizualizării structurilor moi de la nivelul gâtului, indicată de obicei în afecțiuni ale faringelui, laringelui, ale structurilor musculare sau conjunctive ale gâtului, precum și deseori pentru evaluarea limfoganglionilor de la acest nivel sau a glandelor salivare.

Se examinează

Structurile moi de la nivelul gâtului, afecțiuni ale faringelui, laringelui, ale structurilor musculare sau conjunctive ale gâtului, precum și deseori pentru evaluarea limfoganglionilor de la acest nivel sau a glandelor salivare.

Pregătirea pentru investigație

Investigația RMN a țesuturilor moi ale gâtului nu necesită o pregătire prealabilă specială sau o perioadă de reabilitare după procedură, astfel vă puteți continua activitățile zilnice obișnuite. Totuși, este recomandat să nu consumați alimente și lichide cu aproximativ 2-3 ore înainte de examinare.

Doamnelor le este recomandat să se demachieze înainte de investigație pentru că unele produse cosmetice conțin diferite pudre metalice care pot interfera cu imaginea.

Înaintea investigației, asistentul medical va solicita să scoateți toate obiectele de metal (ochelari, ceas, carduri magnetice, bijuterii ș.a.) deoarece acestea pot fi atrase rapid de către câmpul magnetic. Informați obligator medicul dacă aveți orice fel de implant metalic (stent cardiac, pacemaker, sterilet) pentru că acesta poate să nu mai funcționeze corect după RMN și îți poți pune viața în pericol.
Este util să aduceți orice documente medicale în cazul bolilor diagnosticat

Servicii conexe recomandate

Calculator servicii

Nu ai nici un serviciu selectat

Coșul tău este în prezent gol.