Consultația medicului cardiolog.

Medic cardiolog

Primul pas către îmbunătățire sănătății inimii este adresarea la medicul cardiolog la timp!

Durerea în piept
Dificultăți de respirație
Palpitații
Oboseală și slăbiciune generală  sunt doar o parte din simptomele care ar indica o patologie cardiovasculară.
Simptomele afecțiunilor cardio, însă, pot varia în funcție de vârstă, sex sau factori de risc. De aceasta este foarte importantă consultația unui specialist.

Oboroc Gabi
Medic cardiolog la Centrul de Diagnostic German

Rolul unui medic cardiolog este atât de a diagnostica și trata afecțiunile inimii, cât și de le preveni, de a consulta și informa pacienții cum să-și mențină inima sănătoasă.

Doamna doctor Gabriela Oboroc, dar și ceilalți specialiști cardiologi din cadrul instituției sunt medici dedicați și bine pregătiți pentru a evalua în detalii acuzele pacienților și stabili un diagnostic corect.

Patologiile cardiovasculare pot fi ereditate sau dobândite:
-Insuficienta cardiacă,
-Valvulopatii,
-Aritmii,
-Ischemii
-Afecțiuni ale pericardului,
-Patologii arteriale periferice ș.a.

Diagnosticul patologiilor cardiovasculare este unul complex, care include atât examenul clinic cât și cel imagistic sau de laborator. Deoarece fiecare pacient este diferit, simptomele și manifestările pot fi diferite. Din acest motiv investigațiile de înaltă performanță vin să completeze și să asigure exactitatea unui diagnostic.

Centrul de Diagnostic German este un centru medical bine dotat și oferă pacienților  consultații și investigații cardio importante, sofisticate și chiar unice în Republica Moldova.                                                                            Tomografie Computerizată cu Angiografia vaselor de sânge,
Rezonanța Magnetică cardiacă
Doppler vascular
Ultrasonografia cardiacă.

Angiografia vaselor cardiace

 

 

Important!

Înainte ca să apară o patologie, există perioada de dezvoltare a acesteia. În această perioadă mai pot fi luate măsuri de a preveni ulterior o maladie. De aceasta medicii recomandă examenul profilactic pentru prevenție și profilaxie.

Dacă știți că faceți parte din grupurile de risc, prezentați ceva simptome sau vreți să știți care este starea sistemului cardiovascular, avem creat un pachet complex care include mai multe investigații menite să ofere un răspuns detaliat despre inima Dumneavoastră.

– Electrocardiografia
– Ecocardiografia
– Ecografia Doppler a vaselor extracraniene si intracraniene
– Proba cu efort pe treadmill
– Monitorizarea tensiunii arteriale pina la 24 ore
– Monitorizare ambulatorie Holter pina la 24 ore.

Citiți mai multe detalii aici