European Society for Magnetic Resonance and Biology

În mai, 2018 în oraşul Budapesta, Ungaria, European Society for Magnetic Resonance and Biology a organizat un curs „Advanced MR Imaging of the Musculoskeletal System” la care a participat medicul imagist al Centrului de Diagnostic German Dr. Oleg Bologan.

Examinarea prin RMN a sistemului musculoscheletal, inclusiv coloana vertebrală, este o indicaţie din cele mai frecvent întâlnită în practica de rutină. RMN-ul este mai sensibil decât Radiografia şi CT-ul într-o varietate mare de patologii inclusiv depistarea tumorilor, modificărilor degenerative, inflamatorii şi traume.
Fiecare tematică prezentată a fost compusă din 3-4 subiecte complexe, cum sunt revizuirea anatomiei, prezentare imagistică tipică/atipică a leziunilor, adaptarea protocoalelor avansate de scanare şi diagnosticul diferenţial.
Cursul a fost o combinaţie de lecţii şi workshop-uri în grupuri mici de până la 10 persoane, la care într-un mod interactiv au fost discutate cele mai importante şi dificile tematici.
Un accent deosebit a fost pus pe leziunile cartilajului articular, traumelor sportive, evaluarea modificărilor măduvei osoase, depistarea şi stadializarea tumorilor.
Tradiţional prezentările au fost efectuate de cei mai recunoscuţi profesori din Europa.

Avem o echipă medicală care își dedică toate resursele pentru a asigura fiecarui pacient servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologii moderne, condiții ideale de siguranță și confort. Continuăm să investim în cea mai bună tehnologie și cei mai buni specialiști pentru diagnosticarea corectă și rapidă, ținem cont de întreg istoricul medical pentru exactitatea investigațiilor oferite.

Pentru beneficiul dumneavoastră oferim  servicii medicale de înaltă performanță în Republica Moldova.