Pagina principalăInvestigațiiRezonanța Magnetică 1,5T

Rezonanța Magnetică 1,5T

Rezonanta Magnetica

Rezonanța Magnetică este o metodă  imagistică de diagnostic, neirandiantă și neinvazivă, folosită pentru a vizualiza structura şi funcţia corpului uman. Rezonanţa Magnetică permite examinarea în orice plan, asigură un contrast excelent dintre diferite tipuri de ţesuturi, mult superior comparativ cu alte metode de diagnostic medical, devenind o modalitate indispensabilă în examenul imagistic neurologic, musculoscheletal, cardiovascular şi oncologic.

Astfel Rezonanța Magnetică permite investigarea creierului și sistemului nervos, vasele sangvine din intreg organismul, organelle abdominal și bazinului mic, oferă investigații de înaltă performantă cu precizie maximă și diagnosticul precoce al patolgiilor de dimensiuni mici.

Rezonanța Magnetică SIEMENS Magnetom Avanto 1,5 T permite vizualizarea leziunilor de mici dimensiuni a structurilor vasculare fine si a nervilor, oferind posibilitatea reconstructiilor multiplanare. Pentru o mai bună evidentiere a unor leziuni, medicul poate recomanda administrarea unei substante de contrast.

RMN-ul este recomandat pentru depistarea afecțiunilor coloanei vertebrale, în afecțiunile reumatologice și chiar și ortopedice, la nivelul articulațiilor, cum ar fi genunchiul, umărul, dar și articulații mai mici, glezna, picior, mână.

Calculator servicii

Nu ai nici un serviciu selectat

Coșul tău este în prezent gol.